CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi

Indlæser

Metakognitiv gruppe i Aarhus - Voksne kl.11:00 - 13:00


Dato og tid

Mandag d. 4. marts 2019 kl. 11:00 til 13:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 3. marts 2019 kl. 10:00

Sted

Sjak27
Mejlgade 27, 1. sal
8000 Aarhus C
Denmark

Arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dkAngst, stress og depression er desværre efterhånden en folkesygdom.
Mange danskere lider desværre af ‪‎angst‬ og ‪‎tvangstanker‬- eller handlinger (OCD‬) og man oplever desværre ofte, at de offentlige behandlingstilbud er begrænsede og med lange ventelister inden man kan få en tid.

I vores metakognitive grupper i Aarhus lærer du at identificere uhensigtsmæssige mestrings-strategier og lærer at få kontrol over de mekanismer som vedligeholder f.eks. stress, angst, depression og tvangstanker (OCD). 


Grupperne foregår i lokaler i Aarhus C. og forløbet løber over i alt 12 timer fordelt på 6 gange af 2 timer. MCT-I, level 2 certificeret psykolog Carsten Juul varetager grupperne.

Metakognitiv terapi er en meget effektiv metode, der lærer dig en ny måde at håndtere de negative tanker der ligger til grund for angsten og tvangstankerne. Forskningsmæssigt viser Metakognitiv terapi også bedre resultater end eksempelvis det meget anvendte Kognitive Adfærdsterapi.

Modsat de fleste andre terapiformer, så arbejder vi i metakognitv terapi ikke med indholdet af dine tanker. I stedet fokuseres der på den tid du bruger på bekymringer, spekulationer og grublerier.
 
Da vi ikke går ind i tankeindholdet vil du opleve, at metakognitive terapi er markant mere skånsomt end andre former for gruppeterapi. Du skal nemlig ikke åbne op overfor de andre gruppedeltagere og du skal heller ikke engagere dig i de andre deltageres problemer.

Datoer:

mandag den 4. marts 2019 kl.11:00-13:00
mandag den 11. marts 2019 kl.11:00-13:00
mandag den 18. marts 2019 kl.11:00-13:00
mandag den 25. marts 2019 kl.11:00-13:00
mandag den 1. april 2019 kl.11:00-13:00
mandag den 8. april 2019 kl.11:00-13:00


Sted:

Sjak27
Mejlgade 27, 1. th
8000 Aarhus C.


Pris:


Prisen for hele forløbet er 3.950, hvilket er samme pris som den egenbetaling, man ellers skal betale for et tilsvarende antal terapisessioner via lægehenvisning og den offentlige sygesikring. 

Ligesom med lægehenvisning får du 12 timers terapi

Samtidig slipper du for lange ventelister og du bliver behandlet med en af de allermest effektive psykologiske metoder. 

Early Bird - begrænset antal pladser!

På dette hold tilbyder vi et begrænset antal pladser til en særligt lav pris. 
Hvis du tilmelde dig tidligt - senest 30 dage før holdstart - har du mulighed for, at spare yderligere 250,- kr. på gruppens pris.

Det med småt:

Du accepterer nedenstående betingelser ved tilmelding:

 • Tilmelding er bindende, når formularen er indsendt.
 • Deltagelse er betinget af, at kursusafgiften er betalt inden kursusstart.
 • Ved afmelding før kursusstart beregnes 20% af kursusafgiften i afmeldingsgebyr. Ved afmelding efter kursusstart tilbagebetales kursusafgiften ikke.
 • Vi tager forbehold for datoændringer, slåfejl, sygdom hos underviser og lignende uforudsete begivenheder.
 • Vi forbeholder os ret til at udskyde eller aflyse arrangementet, hvis der er mindre end 6. tilmeldinger. 

  SAMTYKKEERKLÆRING:

  Med min tilmelding giver jeg samtykke til, at CEKTOS, kan indsamle og må behandle personfølsomme oplysninger om mig. Herunder mit navn, cpr-nummer, kontaktoplysninger og besvarelse af diverse spørgeskemaer.

  Dette gælder i forbindelse med kurser og/eller behandlinger i klinikken og journalføring, samt den lovpligtige opbevaring af mine oplysninger.

  CEKTOS kan indhente personfølsomme oplysninger til internt brug i klinikken i henhold til ovenstående punkter, CEKTOS vil ikke nødvendigvis benytte sig af alle punkterne, men have mulighed herfor.

  Jeg har pligt til at tage kontakt til CEKTOS, hvis der skulle opstå nogle ændringer i form af navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

  Jeg er klar over, at jeg kan rette, slette, ændre, blokere eller begrænse mine personfølsomme data og jeg er bekendt med at CEKTOS skal føre og opbevare min patientjournal ifølge sundhedsloven1i mindst 5 år. Denne journal kan jeg få indsigt i, men jeg kan ikke få foretaget ændringer heri.

  Jeg er indforstået med, at mit samtykke er en forudsætning for at kunne deltage på forløbet.

  Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke til indhentning / videregivelse af oplysninger, jf. Persondatalovens §38.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk