CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi

Indlæser

Forudbestil bogen "Grib Livet Slip Angsten"


Dato og tid

Fredag d. 15. marts 2019 kl. 23:55 til lørdag d. 16. marts 2019 kl. 00:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 15. marts 2019 kl. 22:55

Sted

CEKTOS - Næstved
Riddergade 7, 1.
4700 Næstved
Denmark

Arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk

Ny bog fra Pia Callesen om metakognitiv terapi mod Angst, OCD og PTSD

CEKTOS klinikchef Pia Callesen udgiver i marts 2019 efterfølgeren til bestselleren "Lev Mere - Tænk Mindre" fra 2017.


I "Grib Livet - Slip Angsten" går Pia Callesen i denne gang i dybden med metakognitiv behandling af de angstlidelser som mange mennesker har tæt inde på livet. Enten personligt eller som pårørende.

Udover generaliseret angst fortæller Pia Callesen også om hvordan OCD (tvangstanker og handlinger) og Posttraumatisk Stress (PTSD) kan behandles effektivt med metakognitiv terapi.

Her kan du forudbestille bogen - signeret af Pia Callesen - vi sender den til dig på udgivelsesdagen.

Prisen er 250,- kr incl. forsendelse i Danmark.

Bogen forventes udgivet medio marts 2019.
Forlaget skriver følgende:

Sæt dig fri af bekymrende og ængstelige tanker med metakognitiv terapi

Uro, tankemylder, hjertebanken, søvnproblemer og psykisk smerte er blandt de symptomer på angst, som op mod 400.000 danskere dagligt generes af.

Angst og angstsymptomer er blevet en folkesygdom, som i årtier er forsøgt behandlet af psykologer og andre terapeuter gennem samtaler om og bearbejdning af traumer, frygt og svigt. Behandlerne har opfordret til at vende fokus indad, til at konfrontere angsten og til at omstrukturere tankerne for at finde indre ro.

I Grib livet – Slip angsten gør psykolog og metakognitiv terapeut Pia Callesen op med de hidtidige normer for behandling af angst og præsenterer den dokumenterede behandlingsmetode metakognitiv terapi, der har revolutioneret behandlingen af angst. Helt op mod 90 procent bliver fri af deres angst efter blot 6-12 terapisessioner.

Den overbevisende forskning bag metoden viser, at den meget brugte selvanalyse og ’mærken-efter’ er en helt forkert måde at gribe angst og angstsymptomer an på. Faktisk har det den modsatte effekt – den vedligeholder angsten. Forklaringen er, at det menneskelige sind regulerer sig selv, hvis det får fred til det. Også stærke følelser som panik og angst er forbigående, med mindre vi holder følelserne i live ved at bekymre os i overdreven grad og bruge alle vores kræfter på at bekæmpe dem. I bogen viser Pia Callesen med konkrete eksempler, hvordan bearbejdning af bekymringer kan have negativ effekt og føre til angst, og hvordan vi i stedet kan lære at forholde os til følelser og bekymringer på en måde, der lader angsten forsvinde, så vi igen får overskud og lyst til at gå ud og gribe livet!
Det med småt:

Du accepterer nedenstående betingelser ved tilmelding:

 • SAMTYKKEERKLÆRING:
  Med min tilmelding giver jeg samtykke til, at CEKTOS, kan indsamle og må behandle personfølsomme oplysninger om mig. Herunder mit navn og kontaktoplysninger til brug for forsendelse af det bestilte og fakturering.

  CEKTOS kan indhente personfølsomme oplysninger til internt brug i klinikken i henhold til ovenstående punkter, CEKTOS vil ikke nødvendigvis benytte sig af alle punkterne, men have mulighed herfor.

  I forbindelse med bestilling af bøger indsamles kun navn, forsendelsesadresse og betalingsinformation til brug for fakturering og forsendelse af det bestilte.

  Jeg har pligt til at tage kontakt til CEKTOS, hvis der skulle opstå nogle ændringer i form af navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

  Jeg er klar over, at jeg kan rette, slette, ændre, blokere eller begrænse mine personfølsomme data og jeg er bekendt med at CEKTOS skal føre og opbevare min patientjournal ifølge sundhedsloven1i mindst 5 år. Denne journal kan jeg få indsigt i, men jeg kan ikke få foretaget ændringer heri.

  Jeg er indforstået med, at mit samtykke er en forudsætning for at kunne for tilsendt den bestilte bog.

  Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke til indhentning / videregivelse af oplysninger, jf. Persondatalovens §38.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk