CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi

Indlæser

Metakognitiv gruppe voksne - Hellerup kl.10:00 -12:00 v/Dr.Pia Callesen


Dato og tid

Tirsdag d. 5. marts 2019 kl. 10:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 5. marts 2019 kl. 09:00

Sted

CEKTOS Hellerup
Gersonsvej 33
2900 Hellerup
Denmark

Arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dkPia Callesen afholder eksklusive metakognitive grupper i Hellerup

Klinikchef Dr. Pia Callesen afholder en mindre gruppe til behandling af stress, angst og depression i CEKTOS nyeste afdeling i Hellerup. På dette hold vil du lære den metakognitive metode, som giver en markant anderledes og forskningsbaseret forklaring på årsagen til psykiske problemtilstande såsom stress, angst og depression og hvordan du effektivt slipper af med eller forebygger  disse lidelser.

Dette metakognitive gruppeforløb er til dig, der ønsker at slippe af med din stress, angst eller anden psykisk problematik uden at skulle investere tid, penge og energi i kostomlægninger, meditation, nedsat arbejdstid o.lign.

Der er max 8 pladser på holdet og pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Gruppeforløbet strækker sig over 6 uger, hvor vi mødes to timer ugentligt og her lærer du at identificere de mentale strategier, der ligger til grund for dine symptomer og hvordan du effektivt kan overvinde disse.

I de første sessioner vil du lære at identificere de udløsende triggertanker, der typisk ligger til gentand for strategier som giver bagslag og dermed udløser stress, angst og lignende problemer.

Udbytte af forløbet

Forløbet vil give dig unik indsigt i årsagen til stress, angst, depression, PTSD og OCD og hvad du selv kan gøre for at undgå alt for mange symptomer

Du vil lære hvordan du med de rette strategier kan optimere dit selvværd og nå dine mål og livsdrømme uden at gå på kompromis mellem dine ambitioner

Forløbet indeholder ingen meditation og du behøver ikke at afsløre intime detaljer om dig selv for at få maximalt udbytte af forløbet.

Ikke mindst vil du erfare, at andre har lignende problemer som dig selv

Datoer
tirsdag den 5. marts 2019 kl.10:00-12:00
fredag den 8. marts 2019 kl.10:00-12:00
Pause i uge 12
tirsdag den 26. marts 2019 kl 10:00-12:00
Pause i uge 14
mandag den 8. april 2019 kl 10:00-12:00
onsdag den 17. april 2019 kl. 10:00-12:00
onsdag den 24. april 2019 kl. 10.00-12.00

Early Bird rabat

På dette hold tilbyder vi et begrænset antal pladser til en særligt lav pris. 
Hvis du tilmelde dig tidligt - senest 30 dage før holdstart - har du mulighed for, at spare 250,- kr. 


Om Pia Callesen

Specialistpsykolog Pia Callesen er certificeret MCT-I level 1 og level 2-psykolog og een af de mest metakognitive psykologer. Hun har skrevet PhD om metakognitiv depressionsbehandling ved Manchester Universitet og har dermed også en international doktorgrad.


 

Hun har igennem de sidste seks år fået individuel supervision af Prof. Adrian Wells, Manchester Universitet (UK), der efter mere end 20 års grundforskning i psykiske årsagssammenhænge udviklede den præcise metakognitive behandlingsmetode.

Det med småt:

Du accepterer nedenstående betingelser ved tilmelding:

 • Tilmelding er bindende, når formularen er indsendt.
 • Deltagelse er betinget af, at kursusafgiften er betalt inden kursusstart.
 • Ved afmelding før kursusstart beregnes 20% af kursusafgiften i afmeldingsgebyr. Ved afmelding efter kursusstart tilbagebetales kursusafgiften ikke.
 • Vi forbeholder os ret til at udskyde eller aflyse arrangementet, hvis der er mindre end 6 tilmeldinger.

 • Vi tager forbehold for datoændringer, slåfejl, sygdom hos underviser og lignende uforudsete begivenheder.

  SAMTYKKEERKLÆRING:

  Med min tilmelding giver jeg samtykke til, at CEKTOS, kan indsamle og må behandle personfølsomme oplysninger om mig. Herunder mit navn, cpr-nummer, kontaktoplysninger og besvarelse af diverse spørgeskemaer.

  Dette gælder i forbindelse med kurser og/eller behandlinger i klinikken og journalføring, samt den lovpligtige opbevaring af mine oplysninger.

  CEKTOS kan indhente personfølsomme oplysninger til internt brug i klinikken i henhold til ovenstående punkter, CEKTOS vil ikke nødvendigvis benytte sig af alle punkterne, men have mulighed herfor.

  Jeg har pligt til at tage kontakt til CEKTOS, hvis der skulle opstå nogle ændringer i form af navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

  Jeg er klar over, at jeg kan rette, slette, ændre, blokere eller begrænse mine personfølsomme data og jeg er bekendt med at CEKTOS skal føre og opbevare min patientjournal ifølge sundhedsloven1i mindst 5 år. Denne journal kan jeg få indsigt i, men jeg kan ikke få foretaget ændringer heri.

  Jeg er indforstået med, at mit samtykke er en forudsætning for at kunne deltage på forløbet.

  Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke til indhentning / videregivelse af oplysninger, jf. Persondatalovens §38.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk