CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi

Indlæser

Metakognitiv gruppe i Odense for Voksne - kl.16.15 - 18.15


Dato og tid

Mandag d. 29. oktober 2018 kl. 16:15 til 18:15

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 29. oktober 2018 kl. 14:15

Sted

Kulturmaskinen Odense
Farvergården 7
5000 Odense C
Denmark

Arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk

Nu tilbyder CEKTOS vores effektive metakognitive gruppeforløb til personer med angst, stress, OCD eller depression i Region Syddanmark. Gruppen mødes i Odense i kort afstand fra Odense Banegård.

Angst, stress og depression er desværre efterhånden en folkesygdom.
Mange danskere lider desværre af ‪‎angst‬ og ‪‎tvangstanker‬- eller handlinger (‪OCD‬) og man oplever desværre ofte, at de offentlige behandlingstilbud er begrænsede og med lange ventelister inden man kan få en tid.

I vores metakognitive gruppe i Odense lærer du at identificere uhensigtsmæssige mestrings-strategier og lærer at få kontrol over de mekanismer som vedligeholder f.eks. stress, angst, depression og tvangstanker (OCD).

Metakognitiv terapi er en meget effektiv metode, der lærer dig en ny måde at håndtere de negative tanker der ligger til grund for angsten og tvangstankerne. Forskningsmæssigt viser Metakognitiv terapi også bedre resultater end eksempelvis det meget anvendte Kognitive Adfærdsterapi.

Modsat de fleste andre terapiformer, så arbejder vi i metakognitv terapi ikke med indholdet af dine tanker. I stedet fokuseres der på den tid du bruger på bekymringer, spekulationer og grublerier.
Da vi ikke går ind i tankeindholdet vil du opleve, at metakognitive terapi er markant mere skånsomt end andre former for gruppeterapi. Du skal nemlig ikke åbne os op overfor de andre gruppedeltagere og du skal heller ikke engagere dig i de andre deltageres problemer.

Grupperne foregår i lokaler hos Kulturmaskinen, der ligger cirka 10 minutter gang fra Odense Banegård. Forløbet løber over i alt 12 timer fordelt på 6 gange af 2 timer.


Datoer:

mandag den 29. oktober 2018 kl.16.15-18.15
mandag den 5. november 2018 kl.16.15-18.15
mandag den 12. november 2018 kl.16.15-18.15
mandag den 19. november 2018 kl.16.15-18.15
mandag den 26. november 2018 kl.16.15-18.15
mandag den 3. december 2018 kl.16.15-18.15

Prisen for hele forløbet er 3.950, hvilket er samme pris som den egenbetaling, man ellers skal betale for et tilsvarende antal terapisessioner via lægehenvisning og den offentlige sygesikring.

Ligesom med lægehenvisning får du 12 timers terapi

Samtidig slipper du for lange ventelister og du bliver behandlet med en af de allermest effektive psykologiske metoder.

Early Bird Rabat:

På dette hold tilbyder vi et begrænset antal pladser til en særligt lav pris. 
Hvis du tilmelde dig tidligt - senest 30 dage før holdstart - har du mulighed for, at spare 250,- kr.

Det med småt:

Du accepterer nedenstående betingelser ved tilmelding:

 • Tilmelding er bindende, når formularen er indsendt.
 • Deltagelse er betinget af, at kursusafgiften er betalt inden kursusstart.
 • Ved afmelding før kursusstart beregnes 20 % af kursusafgiften i afmeldingsgebyr. Ved afmelding efter kursusstart tilbagebetales kursusafgiften ikke.
 • Vi forbeholder os ret til at udskyde eller aflyse arrangementet, hvis der er mindre end 6 tilmeldinger.
 • SAMTYKKEERKLÆRING:
  Med min tilmelding giver jeg samtykke til, at CEKTOS, kan indsamle og må behandle personfølsomme oplysninger om mig. Herunder mit navn, cpr-nummer, kontaktoplysninger og besvarelse af diverse spørgeskemaer.

  Dette gælder i forbindelse med kurser og/eller behandlinger i klinikken og journalføring, samt den lovpligtige opbevaring af mine oplysninger.

  CEKTOS kan indhente personfølsomme oplysninger til internt brug i klinikken i henhold til ovenstående punkter, CEKTOS vil ikke nødvendigvis benytte sig af alle punkterne, men have mulighed herfor.

  Jeg har pligt til at tage kontakt til CEKTOS, hvis der skulle opstå nogle ændringer i form af navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

  Jeg er klar over, at jeg kan rette, slette, ændre, blokere eller begrænse mine personfølsomme data og jeg er bekendt med at CEKTOS skal føre og opbevare min patientjournal ifølge sundhedsloven1i mindst 5 år. Denne journal kan jeg få indsigt i, men jeg kan ikke få foretaget ændringer heri.

  Jeg er indforstået med, at mit samtykke er en forudsætning for at kunne deltage på forløbet.

  Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke til indhentning / videregivelse af oplysninger, jf. Persondatalovens §38.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk