CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi

Indlæser

2 dages kursus i metakognitiv terapi - den 22. og 23. januar 2018 v/ Dr. Pia Callesen


Dato og tid

Mandag d. 22. januar 2018 kl. 09:00 til tirsdag d. 23. januar 2018 kl. 15:30

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 21. januar 2018 kl. 12:00

Sted

CEKTOS - København
Amagerbrogade 114, 1
2300 København S
Denmark

Arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk

Metakognitiv terapi er en helt ny retning indenfor psykologien der på kort tid hjælper folk til at afhjælpe psykiske lidelser som f.eks. angst, depression, PTSD og OCD. Metoden er også meget velegnet til at forebygge, at personer der står overfor en hård og udfordrende periode i deres liv, kan undgå at blive ramt af stress eller depression.


Terapien bygger på forskningen omkring et bestemt opmærksomhedssyndrom (Det kognitive opmærksomgedssyndrom – CAS) som består af bekymringer, grublerier og uhensigtsmæssige mestringsstrategier. KOS’en menes af være den primære årsag til psykiske lidelser og forskningen viser at klienter får kontrol over CAS’en på ca. 8-10 timers metakognitiv terapi.

2 dages intro-dagene henvender sig til fagpersoner som læger, psykologer, psykoterapeuter og andre som ønsker introdukton til en ny metode indenfor psykologien.

Udbytte af kurset:
Kurset er en introduktion til Metakognitiv terapi. Du vil blive præsenteret for teori, øvelser og video-demonstrationer så du får et godt indblik i hvordan du kan bruge metoden i din hverdag og med den målgruppe du arbejder med. Herudover introduceres forskellige cases, skemaer og modeller.

 


Cand.Psych.Aut.Pia Callesen
   


Underviser er Klinikchef Dr. Pia Callesen som er uddannet specialistpsykolog og supervisor og har desuden 2-årig metakognitiv certificeringsuddannelse fra Manchester. Hun har gennemfører PhD fra Manchester University og har modtaget flere års individuel supervision hos manden bag metoden: Professor Adrian Wells.

Senest har Pia Callesen gennemført 1-Årig advanced level 2 MCT-I certificerings uddannelse i Oxford og er nu supervisor på den internationale MCT-I certificerings uddannelse hos prof Adrian Wells og prof Hans Nordahl.

Program:
Mandag den 22. januar og tirsdag den 23. januar 2018:


Sted: 
Amagerbrogade 114, 1.sal København S

Pris: 
4500kr for begge dage (i alt 12 timer) inkl forplejning 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk