CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi

Indlæser

GRATIS Åbent hus - Besøg CEKTOS i København og spørg os om alt!


Dato og tid

Tirsdag d. 6. juni 2017 kl. 16:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 6. juni 2017 kl. 15:00

Sted

CEKTOS - København
Amagerbrogade 114, 1
2300 København S
Denmark

Arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk

CEKTOS - Center for Kognitiv- og Metakognitiv Terapi holder åbent hus for alle, der vil vide mere om metakognitiv behandling af alt lige fra søvnløshed, over alle former for angst og til depression.

Du er velkommen, hvis du gerne vil høre om mulighederne for at få behandlet udfordringer i dit eget liv eller hvis det drejer sig om dit barn eller en nær pårørende har behov for hjælp. Vi har flere muligheder. Både i form af individuel terapi og gruppeforhold. 

Er du fagperson og arbejder indenfor sundheds-, social-, eller undervisningssektoren så kan du også høre mere om vores spændende kognitive og metakognitive uddannelser.
 

  Klinikchef Pia Callesen 


       


       

Psykolog Maiken Lykke      


                Psykolog Carsten JuulVed arrangementet kan du møde én af vores egne psykologer, der vil holde et kort oplæg om hvordan vi effektivt behandler psykiske problemer. Der vil også blive forklaret detaljer omkring CEKTOS kommende uddannelser.

Fx. Mesterklasser med nogle af verdens førende kognitive professorer og eksperter. Mesterklasserne kan godkendes Psykologforeningen og Lægeforeningen. Eller vores godkendte 4-årige kognitive uddannelse til psykoterapeut. En uddannelse du både kan bruge i dit professionelle virke eller som springbræt til en ny karriere som selvstændig godkendt psykoterapeut på højeste niveau.

Kom forbi vores klinik på Amagerbrogade 114, 1. sal, 2300 København S
kl. 16.00 til 17.00 og spørg os om alt. :-)

Åbent Hus-arrangementet er gratis og uforpligtende. Af hensyn til lokaler og forplejning beder vi dog om, at du tilmelder dig her på siden. :-)

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk