Hop til hovedindholdet

CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi logo

KØB BOGEN "Lev Mere Tænk Mindre" portofrit og i signeret udgave!

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Søndag d. 31. december 2023 kl. 00:00 til mandag d. 1. januar 2024 kl. 00:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 2. marts 2023 kl. 00:00

Sted

CEKTOS - Næstved, Riddergade 7, 1., 4700 Næstved CEKTOS - Næstved
Riddergade 7, 1.
4700 Næstved

KØB BOGEN "Lev Mere Tænk Mindre" portofrit og i signeret udgave!

Vis lignende arrangementer


Lev Mere Tænk Mindre

CEKTOS klinikchef Pia Callesen har udgivet bogen "Lev Mere - Tænk Mindre" på Politikens Forlag.

Det er den første bog på dansk - som er målrettet almindelige mennesker, der ikke har en lang psykologisk uddannelse bag sig, men som har depression tæt inde på livet - om metakognitiv terapi mod depressionen og de mørke og triste tanker.

Her kan du bestille bogen, signeret af Pia Callesen.  Vi sender den til dig portofrit!

Prisen er 268 kr (inkl. forsendelse i Danmark).

En læser af bogen skriver:


"Jeg er netop blevet færdig med at læse din bog “Lev mere tænk mindre”. Den er intet mindre end fantastisk, yderst relevant og meget anvendelig. Det er virkelig en bog alle burde læse, depression eller ej. Tusind tak for den inspiration og kæmpe øjenåbner, som bogen har været for mig."

Line Sandersen


Forlaget skriver følgende:

Metakognitiv terapi gør lige nu sit indtog verden over, og forskerne er begejstrede. Terapien har dokumenteret effekt på depression, og studier viser, at så mange som 70-80 % af alle depressive kureres helt – og det endda på rekordtid. Denne bog henvender sig både til den, der lider af depression, og den, der gerne vil lære at tackle sine negative tanker.

Det er en udbredt opfattelse, at den bedste måde at takle kriser på er at bearbejde dem. Vi taler, tænker og analyserer i et væk i et forsøg på at tømme rygsækken for ’dårlig bagage’. Men det er en forkert, omend fasttømret antagelse. Psyken skal ikke betragtes som en rygsæk. Der sker ingen ophobning, og det er ikke nødvendigt at ’rydde op’ for at komme videre med sit liv efter en krise eller for at overvinde en depression.

Ifølge banebrydende ny forskning inden for metakognitiv terapi bør sindet i stedet betragtes som en si, hvor alt passerer, med mindre vi selv aktivt vælger at holde fast i det. Bruger vi mange timer dagligt på at spekulere og bekymre os om, hvordan vi skal løse et problem eller på at tale med os selv om, hvordan vi har det, tapper vi os selv for energi og livsglæde, ligesom vi øger vores risiko for at udvikle eller vedligeholde en depression.

Det handler ikke om at tvinge sig selv til urealistiske mål om kun at tænke positivt. I stedet skal vi fokusere på at tage styringen og begrænse vores grublerier. I bogen her giver psykolog Pia Callesen sit bud på, hvordan vi kan vinde kontrollen over vores tænkning og få livsglæden tilbage.

Hun introducerer os til en række mennesker, som alle har overvundet depressionen ved hjælp af metakognitiv terapi og viser, hvordan vi kan lære at identificere de tanker, der trigger vores bekymringer, og via konkrete øvelser blive bedre til at håndtere og begrænse vores tænkning, så vi ikke blot lærer at overvinde depressionen – men også helt undgår at udvikle den.


Det med småt:

Du accepterer nedenstående betingelser ved tilmelding:

 • SAMTYKKEERKLÆRING:
  Med min tilmelding giver jeg samtykke til, at CEKTOS, kan indsamle og må behandle personfølsomme oplysninger om mig. Herunder mit navn og kontaktoplysninger til brug for forsendelse af det bestilte og fakturering.

  CEKTOS kan indhente personfølsomme oplysninger til internt brug i klinikken i henhold til ovenstående punkter, CEKTOS vil ikke nødvendigvis benytte sig af alle punkterne, men have mulighed herfor.

  Jeg har pligt til at tage kontakt til CEKTOS, hvis der skulle opstå nogle ændringer i form af navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

  Jeg er klar over, at jeg kan rette, slette, ændre, blokere eller begrænse mine personfølsomme data og jeg er bekendt med at CEKTOS skal føre og opbevare min patientjournal ifølge sundhedsloven1i mindst 5 år. Denne journal kan jeg få indsigt i, men jeg kan ikke få foretaget ændringer heri.

  Jeg er indforstået med, at mit samtykke er en forudsætning for at kunne for tilsendt den bestilte bog.

  Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke til indhentning / videregivelse af oplysninger, jf. Persondatalovens §38.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Tlf: +45 5573 4849
kurser@cektos.dk

Kontaktinformation til arrangør

CEKTOS - Center for Metakognitiv Terapi
Tlf: +45 5573 4849
kurser@cektos.dk