CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi

Indlæser

Metakognitiv gruppe voksne - Hellerup kl.15:00 -18:00 v/Dr.Pia Callesen


Dato og tid

Onsdag d. 11. januar 2017 kl. 15:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 11. januar 2017 kl. 14:00

Sted

CEKTOS Hellerup
Gersonsvej 33
2900 Hellerup
Denmark

Arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dkNYHED: Pia Callesen afholder eksklusiv metakognitiv gruppe i Hellerup

For første gang afholder klinikchef Dr. Pia Callesen en mindre gruppe til behandling af stress, angst og depression i CEKTOS nye Hellerup-afdeling. På dette hold vil du lære den metakognitive metode, som giver en markant anderledes og forskningsbaseret forklaring på årsagen til psykiske problemtilstande såsom stress, angst og depression og hvordan du effektivt slipper af med eller forebygger  disse lidelser.

Dette metakognitive gruppeforløb er til dig, der ønsker at slippe af med din stress, angst eller anden psykisk problematik uden at skulle investere tid, penge og energi i kostomlægninger, meditation, nedsat arbejdstid o.lign.

Der er max 8 pladser på holdet og pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Gruppeforløbet strækker sig over 4 uger, hvor vi mødes tre timer ugentligt og her lærer du at identificere de mentale strategier, der ligger til grund for dine symptomer og hvordan du effektivt kan overvinde disse.

I de første sessioner vil du lære at identificere de udløsende triggertanker, der typisk ligger til gentand for strategier som giver bagslag og dermed udløser stress, angst og lignende problemer.

Udbytte af forløbet

Forløbet vil give dig unik indsigt i årsagen til stress, angst, depression, PTSD og OCD og hvad du selv kan gøre for at undgå alt for mange symptomer

Du vil lære hvordan du med de rette strategier kan optimere dit selvværd og nå dine mål og livsdrømme uden at gå på kompromis mellem dine ambitioner

Forløbet indeholder ingen meditation og du behøver ikke at afsløre intime detaljer om dig selv for at få maximalt udbytte af forløbet.

Ikke mindst vil du erfare, at andre har lignende problemer som dig selv

Datoer

onsdag den 11. januar 2017 kl.15:00-18:00
onsdag den 18. januar 2017 kl.15:00-18:00
onsdag den 25. januar 2017 kl.15:00-18:00
onsdag den 1. februar 2017 kl.15:00-18:00

Om Pia Callesen

Specialistpsykolog Pia Callesen er certificeret MCT-I level 1 og level 2-psykolog og een af de mest metakognitive psykologer. Hun har skrevet PhD om metakognitiv depressionsbehandling ved Manchester Universitet og har dermed også en international doktorgrad.


 

Hun har igennem de sidste seks år fået individuel supervision af Prof. Adrian Wells, Manchester Universitet (UK), der efter mere end 20 års grundforskning i psykiske årsagssammenhænge udviklede den præcise metakognitive behandlingsmetode.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk